Gezichts- en lichaamsbehandelingen

Behandeling is altijd in overleg en afgestemd op uw wensen na eerst een huiddiagnose te hebben gedaan. Om een maximaal resultaat te behalen bekijken we per keer wat uw wensen zijn.             

Alle ‘Treatments’ (vanaf 60min.) bestaan naar wens uit: Reiniging, peeling, epileren, harsen, massage, masker, onzuiverheden verwijderen, handmassage, verzorging.

De combinatie van Chi-huidmenu op maat, Chi-geurbeleving en massage op maat, zorgt voor een zichtbare huidverbetering. De behandelingen kunnen in combinatie met epileren, verven en harsen zonder extra kosten in de afgesproken behandelingstijd plaatsvinden. U bepaalt zelf de tijdsduur.

Er zijn veel factoren die meespelen bij de conditie van de huid. Denk bijvoorbeeld aan stress, weersomstandigheden, voeding, verzwakt immuunsysteem, hormonen, verzorgingsproducten thuis of ons DNA …. Daarom een Chi-huidmenu op maat en doelgericht werken met wat op dat moment het belangrijkste is.

Om de behandeling nog een beter resultaat te geven kiest u een Chi-geurbeleving:  (neutraal, happiness, lavender, roses of wood.)

U kunt ook even heerlijk genieten van een ontspanningsmassage met verwarmde olie en verwarmde edelstenen (amethist, oranje calsiet etc.) en/of een massage met meer accent op nek en schouder, sportmassage, oogmassage, hoofdhuidmassage, bindweefselmassage, lymfedrainage, hand-armmassage of decolletémassage. Wat op dat moment het beste bij u past. Ik mix ook diverse massagestijlen door elkaar voor het door u gewenste resultaat.

Naast gezichtsbehandelingen kunt u ook losse behandelingen boeken zoals, epileren, verven, harsen, make-up, rug-nek-schoudermassage, lichaamsmassage en manicure.

Een lichaamsmassage of deelmassage bijv. rug-nek-schoudermassage is vanaf 30min. De massage maak ik voor u op maat voor het gewenste resultaat. Even heerlijk genieten van een ontspanningsmassage met evt. verwarmde olie en verwarmde edelstenen, intensieve sportmassage, bindweefselmassage  of een mix van diverse massage stijlen.

Ik werk met hars zonder colofonium. Colofonium zorgt vaak voor een allergische reactie. Hoeveel tijd ik nodig heb kan per klant verschillen.

TIP! 

Rug-nek-schoudermassage en gezichtsbehandeling met stoelverwarming van totaal 90 min.

Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk advies over producten en behandelingen.