Massage

Klantgerichte massage die is afgestemd op uw wensen

Rennen, vliegen en jezelf vooral te vaak voorbij hollen, het is voor heel wat mensen dagelijkse kost. Een massage is dan meer dan welkom.

Massage zorgt voor: ontspanning (tot rust komen, vermindering van stress), de spieren, energiestromen, afvoeren van afvalstoffen, hydratatie, voeding, bescherming, het voorkomen van vochtverlies in de huid, oxygenatie, stimulering van de bloedcirculatie, stimulering van de celstofwisseling, revitalisatie, bevordering herstel, afname pijn, vermindering angst, verhoogde weerstand, verbetering concentratie, verbetering slaappatroon, vermindering depressie, vermindering blokkades enz.


Je hoeft niet te kiezen wat voor soort massage; je bepaalt alleen de tijdsduur.

Ik gebruik diverse massagetechnieken die op dat moment voor jou het beste resultaat geven. We voelen ons namelijk altijd anders door werk, het seizoen, stress, leuke of verdrietige momenten.

Om nog klant- en klachtgerichter te werken maak ik gebruik van diverse (verwarmde) oliën en essentiële oliën. Ook (verwarmde) edelstenen, schelpen of kwasten gebruik ik regelmatig tijdens een massage.


Zin in iets anders. Ervaar dan een heerlijke Warmwaterkussenmassage (30min).

Met je rug lig je op een warmwaterkussen. Tijdens de massage voel je de handen en onderarmen tussen het kussen en je lichaam bewegen. Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Als extra, is het warmwaterkussenmassage fantastisch te combineren met een scrub van de rug en een rugpakking (60min).

Een warmwaterkussenmassage is geschikt voor iedereen. Het is tevens een ideale massage als je zwanger bent of als je niet op je buik kunt liggen.


Massage Treatments

Short massage treatment Eerste hulp massage 15min.
Basic massage treatment Deelmassage bijv. rug-nek-schouder-hoofd massage, onderhoudende deelmassage 30min.
Basic massage treatment extra – Aanrader Deel massage 45min.
Complete massage treatment Lichaamsmassage of onderhoudende lichaamsmassage 60min.
Complete massage treatment extra – Aanrader Lichaamsmassage 75min.
Luxury massage treatment Lichaamsmassage maximale ontspanning 90min.


Tip: Combineer een massage met een gezichtsbehandeling.

Bent u opzoek naar een creatieve masseur. Dan verwelkom ik u graag in mijn salon.