Wie ben ik

Mijn naam is Liane Blokker (1971) en heb ruim 25 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste.

– 1990 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en manicure
– 1991 gediplomeerd sportmasseur en visagiste.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest bij een schoonheidssalon/parfumerie in Amsterdam waar ik erg veel productkennis heb opgedaan. Ik werkte met vele merken in de salon waaronder Chanel, Clinique, Estee Lauder, Shiseido enz. Door het behandelen en adviseren van allerlei klanten met een verschillende achtergrond en cultuur heb ik veel ervaring en kennis vergaard. Ik ben dit werk gaan combineren met een salon aan huis in Almere. In 2004 zijn we als gezin verhuisd naar Uden. De eerste tijd heb ik een salon aan huis gehad. Van 2009 t/m 2016 ben ik als zzp-er gaan werken in een salon bij Douglas waar ik eerst met Lancaster en later met Clarins heb gewerkt. Bij Douglas ben ik gestopt doordat ik door het werken met synthetische stoffen en conserveringsmiddelen een allergische reactie kreeg op mijn handen. Het advies van de dermatoloog: stoppen met dit beroep of uitzoeken wat wel goed gaat.

De oplossing: 100% Natuurzuivere Huidverzorging
Ik kwam er al snel achter dat bedrijven zeggen dat ze natuurlijk werken, maar dat dit in werkelijkheid niet klopt. Gelukkig heb ik Chi Essential Cosmetics gevonden.

2017 werd er een nieuwe fase ingeluid als schoonheidsspecialiste met natuurlijke ingrediënten. In februari 2017 heb ik mijn salon in BodyStyle te Uden geopend. De verandering vond ik best spannend, maar het is niet voor niets op mijn pad gekomen. Ik richt me nu volledig op ECHT 100% natuurlijke producten en behandelingen op maat voor de klant. Ik volg nu een opleiding tot aromatherapeut. Het is fantastisch de extra kennis van kruiden, planten en diverse oliën te kunnen toepassen op mijn klanten met geweldige resultaten en tevreden klanten als gevolg.

Bent u op zoek naar een heerlijke behandeling op maat, met goed advies, vakkennis en balans. Een plek waar je jezelf kunt zijn en heerlijk kunt ontspannen dan zou ik het leuk vinden om je te mogen ontvangen in mijn salon.

Liane.