Wie ben ik

Mijn naam is Liane Blokker (1971) en heb ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste.

  • 1990 gediplomeerd schoonheidsspecialist en manicure
  • 1991 gediplomeerd sportmasseur en visagist.
  • 2023 gediplomeerd aromatherapeut master

Jarenlang ben ik werkzaam geweest bij een schoonheidssalon/parfumerie in Amsterdam, waar ik erg veel productkennis heb opgedaan. Ik werkte met vele merken in de salon waaronder Chanel, Clinique, Estee Lauder, Shiseido enz. Door het behandelen en adviseren van allerlei klanten met een verschillende achtergrond en cultuur heb ik veel ervaring en kennis vergaard. Ik ben dit werk gaan combineren met een salon aan huis in Almere.

In 2004 zijn we als gezin verhuisd naar Uden. De eerste tijd heb ik een salon aan huis gehad. Van 2009 t/m 2016 ben ik als zzp-er gaan werken in een salon bij Douglas waar ik eerst met Lancaster en later met Clarins heb gewerkt. Bij Douglas ben ik gestopt doordat ik door het werken met synthetische stoffen en conserveringsmiddelen een allergische reactie kreeg op mijn handen. Het advies van de dermatoloog: stoppen met dit beroep of uitzoeken wat wel goed gaat.

De oplossing: 100% Natuurzuivere Huidverzorging
Ik kwam er al snel achter dat bedrijven zeggen dat ze natuurlijk werken, maar dat dit in werkelijkheid niet klopt. Gelukkig heb ik Chi Essential Cosmetics gevonden.

In 2017 werd er een nieuwe fase ingeluid voor mij als schoonheidsspecialist met natuurlijke ingrediënten. Van februari 2017 t/m juni 2023 heb ik mijn salon in Body Style te Uden gehad.

De verandering naar volledig natuurlijk vond ik best spannend, maar het is niet voor niets op mijn pad gekomen. Ik richt me nu volledig op ECHT 100% natuurlijke producten en behandelingen op maat voor de klant.

In januari 2020 ben ik gestart met de Aromatherapie jaaropleiding. Dit was voor mij een logische stap om mij verder de ontwikkelen. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald en ben ik vervolgens in 2023 ook voor Aromatherapie Master geslaagd.  Als aromatherapeut is het fantastisch de extra kennis van essentiële oliën, hydrolaten (bloemen en/of kruidenwaters) en diverse oliën te kunnen toepassen tijdens bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of massage. Door aromatherapie toe te voegen aan de behandelingen kan ik nog meer op maat werken, hierdoor ontstaan geweldige resultaten met tevreden klanten als gevolg.

Juli 2023 ben ik met mijn salon verhuist naar Gezondheidscentrum Heel de Mens. Deze stap voelt heel goed voor mijzelf, en zal de ervaring voor u als klant verbeteren. Op deze fantastische plek voel je meteen rust, is er heerlijk veel daglicht, hoor je de vogels buiten fluiten, is er een airco aanwezig, kunt u gratis parkeren en vooral genieten en ontspannen van de behandeling.

Een heerlijke behandeling op maat, met goed advies en vakkennis. Voel je beter in balans omdat er naar een totaalplaatje van lichaam en geest wordt gekeken; door te verzorgen en ontzorgen. Kortom zoek je een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en heerlijk kunt ontspannen dan zou ik het leuk vinden om je te mogen ontvangen in mijn salon.

Liane.